joi, 17 octombrie 2019

True Blood Sezonul 2 Episodul 11

Și deși oamenii nu mai fac parte din „menu”, ei au rămas totuși grijulii apropo de „ieșirea din sicrie” a vampirilor. Liderii religioși și oficialitățile lumii au ales din ce tabără să facă parte, dar în micul oraș Bon Temps din Louisiana, decizia nu s-a luat însă. Totuși, chelnerița Sookie Stackhouse (Anna Paquin), știe exact ce înseamnă să fii un străin. „Blestemată” cu capacitatea de a asculta gândurile oamenilor, ea privește cu bunăvoință și integrarea vampirilor – mai ales când vine vorba de Bill Compton (Stephen Moyer), un vampir atrăgător de 173 de ani care hoinărește prin lume.

Dar pusă față-n față cu mai puțin virtuoșii amici vampiri ai lui Bill, Sookie e atrasă într-o serie de catastrofe ce le va pune dragostea la încercare. Cel mai recent succes al creatorului serialului Sub pământ S.R.L., Alan Ball, True Blood, e inspirat de atent gândita lume creată de romanciera Charlaine Harris. Descris de Ball, laureat cu Emmy, drept „popcorn pentru cei inteligenți”, primul sezon din True Blood a devenit un succes instant – și noile episoade nu fac decât să contribuie la zugrăvirea acestui colorat grup de personaje supranaturale.

True Blood Sezonul 2 Episodul 11 Online Subtitrat – Bill vizitează vampirul Regina din Louisiana pentru a vedea ce poate învăța despre Maryann și cum ar putea să o învingă. Regina nu este prea preocupată de cerințele lui Bill, dar în cele din urmă îi spune ce trebuie făcut. Înapoi în Bon Temps, cei care nu sunt sub controlul lui Maryann își planifică următoarele mișcări. Sam Merlotte decide că are nevoie de ajutor și îl vizitează pe Eric, care ezită să accepte ce poate face. Sookie și Lafayette trebuie să încerce să o salveze din nou pe Tara după ce a scăpat și sa întors în casa lui Sookie, în încercarea de a salva ouăle. Hoyt se dezlănțuie din cauza lui Bill …


loading…
loading…
Player Netu cu Subtitrare in Romana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu